Wanneer:
25 mei 2018 @ 09:00 – 16:30
2018-05-25T09:00:00+02:00
2018-05-25T16:30:00+02:00
Waar:
Vergaderaccomodatie Strijp S Complex
Torenallee
Eindhoven
Nederland
Kosten:
€ 799,- (open inschrijving) incl. 1 collega
Contact:
Vereniging HR2020 Beweging
Sprint Inspraak & Zeggenschap @ Vergaderaccomodatie Strijp S Complex | Eindhoven | Noord-Brabant | Nederland

Sprint Inspraak & Zeggenschap

Strijp S complex Eindhoven | 25 mei en 8 juni | 13 juni en 27 juni

In tijden van ‘governance’, ‘transparantie’ en ‘compliance’ groeit de behoefte aan nieuwe principes om het gesprek aan te gaan met de bestuurder. Die behoefte bestaat van oudsher al bij de OR, maar ontwikkelt zich ook bij de medewerkers en zelfs bij cliënten.

  • Hoe maak je als organisatie (bestuurder, leiding en medewerkers) ‘ruimte’ voor het feit dat iedereen zich mag laten horen? Waarin iedereen recht heeft op inspraak?
  • Hoe ontwikkel je draagvlak voor zeggenschap in je organisatie?
  • Hoe maak je als OR de stap van mede-zeggenschap naar die van zeggenschap, waarin iedereen (medewerkers en cliënten) het recht heeft zijn mening te geven en zelf keuzes mag maken?

Tijdens de sprint ‘Inspraak & Zeggenschap’ ontdek je wat er zoal bij komt kijken om Zeggenschap in te bedden in het dagelijks reilen en zeilen van je organisatie. We nodigen je uit om kennis te maken met ons gedachtegoed (‘mensgericht organiseren’) en wat dat betekent voor jezelf ,voor je organisatie én voor Inspraak & Zeggenschap in jouw organisatie.…

Samen van gedachten wisselen

Het leuke van een sprinttraject is dat je met meerdere gelijkgestemden en collega’s uit het werkveld op ontspannen wijze van gedachten wisselt. Het is een werkdag om in jezelf, je team en organisatie te investeren. Het is de bedoeling dat je de beleidsuitgangspunten van je eigen organisatie – organisatiekoers en mensvisie – als toetsingskader gebruikt. Je onderzoekt op kleurrijke wijze vanuit verschillende invalshoeken (de landschappen) welke dominante thema’s rond Zeggenschap er spelen zowel nu, straks en later.

Voor wie?

Het sprinttraject is bedoeld voor medewerkers in de zorg in zijn algemeen, voor inspraakorganen zoals OR, patienten- en clientenplatformen, sociale partners, beroepsadviesraden (VAR), medische zorgbedrijven en stafconvent.

Wat kost het? 

Deelname aan deze sprint kost op basis van open inschrijving € 799,- per deelnemer. Tijdens de sprint mag je je op beide dagen laten vergezellen door één collega.

Wanneer je interesse hebt om het sprinttraject met je OR of Inspraakorgaan op basis van in-company te organiseren, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Wij rekenen geen BTW.

Wanneer en waar vindt de sprint plaats?

Het sprinttraject op basis van open inschrijving vindt plaats over 2 dagen verspreid, met een tussenliggende periode van 2 weken. Het gaat om de volgende data:

  • 25 mei en 8 juni
  • 13 juni en 27 juni

Een sprinttraject op basis van een in-company traject plannen we in onderling overleg, daarbij kunnen we rekening houden met jullie voorkeuren en lokatie.

Download de factsheet

Aanmeldformulier Sprint Inspraak & Zeggenschap

Na je aanmelding met onderstaand formulier ontvang je een bevestiging van je deelname. Je organisatie ontvangt per email, op het door jouw aangegeven adres, de factuur voor je deelname.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
2018-03-27T15:22:16+00:00