De perfecte relatiegeschenken voor de winter

De perfecte relatiegeschenken voor de winter

De winter komt er weer aan! Dit betekent dat kerstpakketten worden gemaakt en veel bedrijven geven relatiegeschenken weg. Relatiegeschenken zijn gepersonaliseerde artikelen die worden gegeven aan relaties van een bedrijf zoals leveranciers, personeel en bestaande of potentiële klanten. Op deze artikelen wordt meestal het logo of de naam van het bedrijf weergegeven. Het is natuurlijk leuk als het bedrijfsgeschenk past bij de tijd van het jaar. Dus ben jij op zoek naar promotiemateriaal? In deze blog geven wij voorbeelden van leuke relatiegeschenken voor in de herfst en winter.

Mokken en thermobekers met logo

Allereerst is het natuurlijk heel fijn om een leuke mok of handige thermobeker te hebben in de winter. Bedrukte mokken zijn erg geliefde promotieartikelen, omdat het dagelijks van pas komt en tegelijkertijd het logo of de bedrijfsnaam onder aandacht brengt. Een mok met logo kan voornamelijk op kantoor gebruikt worden, terwijl een bedrukte thermobeker praktischer is voor onderweg. Hierdoor heb je in de winter altijd warme koffie of thee, daar maak je je klant of werknemer blij mee!

Sjaals, handschoenen en mutsen

Daarnaast is het ook mogelijk om winter accessoires zoals sjaals, handschoenen en mutsen te bedrukken. Dit bedrukken met jouw bedrijfslogo is een slimme manier van marketing tijdens de winter, vooral voor werknemers die bijvoorbeeld buiten werken. Het beschermt ze niet alleen tegen de kou, maar jouw bedrijf krijgt ook meer zichtbaarheid mee. Natuurlijk zijn deze winter accessoires verkrijgbaar in verschillende soorten, stijlen en kleuren verkrijgbaar, zodat het ook past bij jouw bedrijf. Nog een voordeel trouwens is dat met name mutsen en sjaals, maar ook handschoenen, meestal one size fits all zijn. Je hoeft dus niet zoals bij andere kledingstukken te letten op de juiste maat.

Dekens bedrukken

Ook fleece dekens met logo zijn ideale relatiegeschenken voor de koudere maanden. Door je relaties van een deken te voorzien, laat je ook nog eens zien dat je ze warmte en gezelligheid toewenst. Ook kunnen gepersonaliseerde dekens worden meegenomen naar een evenement in de winter. Hierdoor wordt jouw bedrijf zichtbaarder. De dekens zijn er in allerlei soorten materialen en formaten die allemaal eenvoudig meegenomen kunnen worden.

Relatiegeschenken voor kerst

Tot slot kan je er ook voor kiezen om relatiegeschenken te geven die handig zijn voor kerst. Dit is niet alleen origineel, maar hierdoor kan je met een klein gebaar de klanten en werknemers blij maken. Kerst relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld kerstlampjes, kerstmutsen, spelletjes, knuffels of versiering voor de kerstboom met jouw logo. Kerst is een van de populairste momenten van het jaar om trouwe klanten en andere relaties in het zonnetje zetten. Ook is het geschikt om als eindejaarscadeau te doen of voor in het kerstpakket aan de werknemers.