HR Value 2018-03-01T10:08:19+00:00

HR VALUE; MENSKRACHT IS HET GROOTSTE KAPITAAL
VAN ELKE ZORGORGANISATIE

‘Wat is de toegevoegde waarde van menskracht in zorgorganisaties?’

Juist als ‘de mens’ het onderwerp vormt van je dienstverlening, wil je de mensen die deze dienst verlenen, niet alleen besturen in termen van performancecriteria. Dan is een oriëntatie, gericht op de ontwikkeling van die professionals, van even groot belang.

HR2020 is er voor die organisaties die de toegevoegde waarde, de ‘menskracht’, van de mensen in hun organisatie willen ontwikkelen. Die bereid zijn hierover een visie te ontwikkelen. Die daar leidende principes van maken. Voor de héle organisatie.

Wil je onderzoeken hoe je HR Value invulling kunt geven binnen jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op of neem deel aan één van onderstaande events. Je bent van harte welkom!

SPRINT
INSPRAAK &
ZEGGENSCHAP

Hoe kunnen inspraak & zeggenschap zich ontwikkelen tot kerncompetenties van élke zorgorganisatie? Ontdek het tijdens een 2-daagse sprint!

Meer informatie!

HR STRATEGY SUMMIT 2018

Eindverantwoordelijk voor HR?
Zet HR opnieuw op de kaart tijdens het HR Strategy summit (14 maart 2018).

Summit website

Aan de slag gaan met HR Value betekent dat je start met een zoektocht.
Een zoektocht naar de nieuwe leidende principes voor je organisatie.
Wat zijn de principes ten aanzien van menskracht in jouw organisatie?

Adieu WOR

Adieu Wet op de Ondernemingsraden! Themaleider Ed Maassen laat zich verrassen door het animo van deelnemers aan de HR2020 inspiratiemiddag... De WOR kan de prullenmand in! Dat was de [...]

Inspiratiemiddag What’s in it for me?

Ontdek de waarde van een inspiratiemiddag mensgericht organiseren en schrijf je in! We hopen je graag te ontmoeten en jouw ideeën te horen over mensgericht organiseren.

Inspraak is een vak; voor iedereen!

Themaleider Ed Maassen pleit voor een stevig opleidingsportfolio voor inspraakorganen en voor het samensmelten van verschillende typen inspraakorganen.

REFERENTIES

BEKIJK MEER REFERENTIES

“Het volgen van twee HR2020-expedities leverde voor mij persoonlijk niet alleen een andere manier van kijken en denken over de door mij gevolgde onderwerpen op, maar gaf mij ook inzicht in andere onderwerpen. Ik volgde de vanuit de Rotterdamse zorg georganiseerde expeditie Samen Vitaal. Het interessante hieraan was dat, doordat er deelnemers uit verschillende zorgorganisatie waren, het onderwerp vitaliteit ook vanuit verschillende invalshoeken werd besproken. De expeditie ‘HR is voor iedereen’ werd vanuit Pameijer georganiseerd. Er werden allerlei medewerkers vanuit verschillende functies betrokken zodat het onderwerp breed werd gedragen. Doordat er ambassadeurs waren in het ochtenddeel gaf dit een extra dimensie aan de onderwerpen. Dankzij deze expedities kijk ik nu heel vaak even verder dan vandaag over een onderwerp of beleidsstuk. De waan van de dag voorbij. Ik raad iedereen aan om een expeditie te volgen. Een expeditie is een bewustwording van wat er morgen of overmorgen op ons pad komt en daar kan je nu al rekening mee houden.”