Inspiratiemiddag mensgericht organiseren:

“what’s in it for me?”

Ontdek de waarde van een inspiratiemiddag Mensgericht Organiseren…

Inschrijven

Iedereen die werkt is druk met de dingen die moeten. Werkinhoud, de eigen rol hierin en kijkend naar de toekomst. Want hoe ziet die toekomst er uit? Nergens anders dan in de zorgsector ligt er zoveel druk op noodzakelijke verandering. Op thema’s die iedereen wel herkent, waarvan iedereen ook weet dat het ánders zou moeten, maar hoe? Blijft iedereen zoekende in de tredmolen doorlopen of is het tijd om inspiratie op te doen voor een bestendiger toekomstbeeld? Want anders leren kijken, denken en doen, dat is iets wat grip biedt. Ook al is het misschien tot nu toe, om wat voor reden dan ook, nog niet gelukt om gewenste veranderingen door te zetten…..het kan écht anders. Iets dat geldt voor iedere (HR)/ zorg-medewerker en leidinggevende.

Zoekende naar toekomstige duurzaamheid

Zoals gezegd zijn veel zorgmedewerkers en hun leidinggevenden zoekende naar hun eigen rol voor in de toekomst. Hoe kunnen ze bovenstaande actuele thema’s binnen hun eigen organisatie en henzelf duurzaam maken? Hoe ga je met vertrouwen de toekomst tegemoet zonder afbreuk te doen aan jezelf? Maar ook HR-medewerkers; wat is inhoudelijke de rol van HR in de nabije en verre toekomst? “Iedereen weet wel dat het ánders moet, maar de ‘hoe’ is lang niet altijd gemakkelijk te bedenken. HR2020 geeft op de inspiratiemiddag  handvatten voor de diverse rollen. Daar is echt behoefte aan hebben we gemerkt. De inspiratiemiddag is absoluut geen taaie ‘wij zenden, jullie ontvangen’ middag. Het is juist prettig interactief en lonend. Want dat is de opzet van de inspiratiemiddag Mensgericht organiseren: dat deelnemers gegrepen worden door de vernieuwende ideeën. Dat ze erover nadenken, maar vooral het gevoel hebben dat ze echt iets uit de middag hebben gehaald. Dat ze er wat mee kunnen en vervolgens ook goed weten hóe ze dit vervolgens het beste aanpakken. Daarom is deze middag een ontzettend goede investering in jezelf en in je toekomst.”

Inspiratiemiddag met keukentafelgesprekken

Hoe? Nou zo: de HR2020-beweging die mensgericht organiseren hoog in het vaandel heeft, zet de mens centraal en niet zozeer de ‘outcome’. Mensen boven rendement; Met de toekomst als vertrekpunt en vernieuwend integraal denken –dat steeds meer aanhang krijgt- kan de zorgsector echt toekomstproof worden. Speciaal voor jullie is er een unieke themamiddag ‘Mensgericht organiseren’ waar iedereen die wil, kennis kan maken met dit nieuwe denken en doen. “Het boeiende is dat na een introductie, de deelnemers zich samen buigen over vier specifiek in de zorgsector spelende thema’s in de vorm van keukentafelgesprekken”, zegt Carla van den Broek, procesbegeleider bij HR2020, enthousiast. “Deelnemers gaan inspirerend met elkaar in gesprek over zaken als het ontwikkelen van de interne arbeidsmarkt, het leren als kerncompetentie, (mede)zeggenschap en strategische personeelsontwikkeling. Geen voorgekauwde materie, maar met zijn allen nadenken en van gedachten wisselen. Niet zozeer vanuit de functionele aanpak, wel vanuit de menselijke aanpak; kijkend naar de mens die het doet en waarvoor we het doen.”

Deelname aan deze inspiratiemiddag is kosteloos. Inschrijven kun je via de knop bovenaan de pagina.

Carla van den Broek
Carla van den BroekProcesleider en Verbinder rondom leren, ontwikkelen en veranderen
Omschrijving

Gestolen Rubens en Renoir teruggevonden in Turijn https://t.co/r1vMphOCtM

Zeker dertien doden bij busongeluk op snelweg Mexico: https://t.co/NV4O9wurJr

The latest ZorgNL nieuws! https://t.co/YVr89XAqyo Thanks to @Zorgcommunity @JanevanLaar @Consumentenbond #igtv #sbir

NIP: 1001 Kritieke Dagen richting VWS: kijk voor een Kansrijke Start niet alleen naar hechting https://t.co/SaLWy2YpEf

Medisch nieuws is out! https://t.co/DpRhdsPJ4s Stories via @BaanVerpleging @InTilburg013 @DA_vacatures #vacature #iv

Load More...

Meest recente berichten

Thema’s

2018-03-09T10:03:43+00:00