Inspiratiemiddag Mensgericht Organiseren

Wat komt erbij kijken om op een mensgerichte manier te organiseren, waarin je de menselijke maat en het menselijk belang tot de rode draad ontwikkelt van het dagelijks handelen van je organisatie?

De wereld waarin wij leven wordt steeds dynamischer en stelt steeds hogere eisen aan de inzetbaarheid van de medewerkers in een organisatie. Medewerkers én leidinggevenden begrijpen steeds beter dat het belangrijk is om mee te bewegen met de eisen van een nieuwe tijd. Maar hoe zorg je ervoor dat elke medewerker van je organisatie in staat is in te spelen op zowel de ontwikkelingen, als op de eisen en wensen die morgen en overmorgen worden gesteld? Ontdek het zelf tijdens de inspiratiemiddag ‘Mensgericht organiseren’.

Tijdens de inspiratiemiddag nodigen wij je uit om aan de hand van actuele thema’s de mensgerichtheid van jouw organisatie te onderzoeken. We nodigen je uit om kennis te maken met het gedachtegoed van HR2020 en wat dat voor jou kan betekenen; van microniveau (de professional) tot op macroniveau (je organisatie). Met de inzichten en nieuwe contacten die je tijdens deze middag opdoet, helpen we je op weg om je eigen ‘mensgerichte’ aanpak te ontwikkelen.

Mensgericht organisreren

We benaderen mensgericht organiseren tijdens deze middag vanuit vier perspectieven:

  • Ontwikkelen van de interne arbeidsmarkt voor iedere professional in je organisatie
  • Leren als kerncompetentie van elke zorgprofessional
  • Het organiseren van inspraak en zeggenschap
  • Strategische personeelsontwikkeling; hoe benut je het talent van elke mens in je organisatie en zet je hen optimaal in?
Download factsheet

Schrijf je nu in voor 1 van de 4 regionale bijeenkomsten!

Utrecht, 26 februari 2018
Roermond, 20 maart 2018
Veldhoven, 18 april 2018
Regio Randstad, 30 mei 2018

Florence en HWW zorg organiseren acute zorg samen https://t.co/Cedy0FVJra

Grote gift voor kinderen met handicap https://t.co/qcZDJBRJRs

Meest recente berichten

Thema’s

2018-02-14T12:18:18+00:00 0 Comments