Inspraak en Zeggenschap 2018-03-28T18:20:26+00:00

‘INSPRAAK & ZEGGENSCHAP’
ONTDEK WAT INSPRAAK TEWEEG KAN BRENGEN IN JOUW ORGANISATIE

Ontdek de impact van Inspraak & Zeggenschap op jouw organisatie

Arbeidsmarktontwikkelingen, wettelijke ontwikkelingen, fusie-splitsing-reorganisaties, human resource management, CAO aanpassingen en de topsalarissen; elk van deze thema’s is gefileerd en gedrapeerd met medezeggenschap.

Ondanks deze actualiteit en de oproep die erachter schuilt om inspraak & zeggenschap te nemen loopt de aansluiting van medewerkers bij de vakbonden terug.  De kans op inspraak, ook indirect, vervaagt hierdoor.

Bovendien neemt de werknemer een steeds flexibeler positie in op de arbeidsmarkt. Een langjarige verbinding met één werkgever is niet langer vanzelfsprekend. Verankeren en verbinden van een “levensloop” bestendige werkgever-werknemers relatie komt zo te vervallen.

Neemt de ‘werknemer 2.0’ hierdoor inspraak & zeggenschap voor lief of ontstaat een nieuwe structuur waarbij er op een andere manier inspraak en zeggenschap gevraagd wordt van zowel de werknemer àls de cliënt?

Ontwikkelt de traditionele medezeggenschap zich (richting 2020 en daarna) naar inspraak en zeggenschap waarin elke werknemer en cliënt is betrokken?

Zin om mee te doen met deze ontdekkingsreis? Wees welkom!

INSPIRATIEPLEIN
INSPRAAK & ZEGGENSCHAP

Ben jij klaar voor een reis over een deels onbekend pad, vol verrassende, vernieuwende inzichten rondom Inspraak & Zeggenschap? Ontdek in één dag de mogelijkheden.

Meer informatie!

SPRINTEXPEDITIE

Neem je medezeggenschapsorganen en bestuurders mee de baan op en ontdek de impact van Inspraak & Zeggenschap anno 2020!

Informatie & Inschrijven

Onze overtuiging? Inspraak is van iedereen…!

Adieu WOR

Adieu Wet op de Ondernemingsraden! Themaleider Ed Maassen laat zich verrassen door het animo van deelnemers aan de HR2020 inspiratiemiddag... De WOR kan de prullenmand in! Dat was de [...]

Inspiratiemiddag What’s in it for me?

Ontdek de waarde van een inspiratiemiddag mensgericht organiseren en schrijf je in! We hopen je graag te ontmoeten en jouw ideeën te horen over mensgericht organiseren.

Inspraak is een vak; voor iedereen!

Themaleider Ed Maassen pleit voor een stevig opleidingsportfolio voor inspraakorganen en voor het samensmelten van verschillende typen inspraakorganen.

Inspiratiemiddag Mensgericht Organiseren

Inspiratiemiddag Mensgericht Organiseren Wat komt erbij kijken om op een mensgerichte manier te organiseren, waarin je de menselijke maat en het menselijk belang tot de rode draad ontwikkelt van het dagelijks handelen [...]

Onderdak gezocht (5x) voor themamiddag

Onderdak gezocht (5x)! Wie wil gastheer of gastvrouw zijn bij een themamiddag Mensgericht Organiseren? Ik meld me aan! Vanaf januari 2018 willen wij graag in [...]

Loading...