LEREN 2018-05-07T21:01:21+00:00

‘EEN LEVEN LANG LEREN…’
DÉ OPGAVE VOOR ELKE ZORGPROFESSIONAL

Hoe ontwikkel je een lerende organisatie?

Onze steeds sneller veranderende maatschappij doet een stevig appèl op het leren en ontwikkelen van medewerkers en de organisaties waarbinnen zij werken. Leren kan anders!

Medewerkers begrijpen dit prima. Ze willen daarin ook best hun rol pakken. Maar, sluit hun kennis, hun gedrag en hun inzicht aan op de ontwikkelingen van vandaag, morgen en overmorgen? Hoe ze daarbij te helpen?

HR2020 nodigt je uit om door ´anders te kijken, anders te denken, en anders te doen´ de leerfunctie binnen jouw organisatie opnieuw te ontwikkelen. Samen ontwikkelen we Leren tot een nieuwe kernkwaliteit van zowel mens als organisatie.

SPRINT STRATEGISCH LEREN

Het zorg- en welzijnswerkveld is volop in beweging. Hoe zorg je er in dit krachtenveld voor, dat medewerkers zich continu kunnen ontwikkelen en blijven leren?  Ontdek het tijdens een sprinttraject!

Binnenkort meer info!

EXPEDITIE

Ga mee op Expeditie! Verken in 6 dagen diverse landschappen en vertaal de inzichten die je hebt opgedaan naar een nieuwe leerstrategie voor jouw organisatie!

BINNENKORT MEER INFO!

Werken is Leren is Werken…

Anders willen, durven, kunnen…

In deze blog delen Jan Hendriks en Theo van den Bos hun inzichten met je over Leren en Ontwikkelen en hun gezamenlijk belang voor Zorg en Onderwijs. Tijd om in beweging te komen! Lees meer [...]

Inspiratiemiddag What’s in it for me?

Ontdek de waarde van een inspiratiemiddag mensgericht organiseren en schrijf je in! We hopen je graag te ontmoeten en jouw ideeën te horen over mensgericht organiseren.

Inspiratiemiddag Mensgericht Organiseren

Inspiratiemiddag Mensgericht Organiseren Wat komt erbij kijken om op een mensgerichte manier te organiseren, waarin je de menselijke maat en het menselijk belang tot de rode draad ontwikkelt van het dagelijks handelen [...]

Onderdak gezocht (5x) voor themamiddag

Onderdak gezocht (5x)! Wie wil gastheer of gastvrouw zijn bij een themamiddag Mensgericht Organiseren? Ik meld me aan! Vanaf januari 2018 willen wij graag in [...]

Loading...