Sprint OKC 2025 2018-01-16T16:56:44+00:00

I.s.m. de NVLO presenteert HR2020:

SPRINT

OPERATIEKAMERCOMPLEX

OKC 2025

INHOUD

Hoe ziet het werken en leren er in een operatiekamercomplex (OKC) uit, op weg naar 2025? Welke transities (o.a. gebaseerd op best practices) en transformaties (o.a. inzet van innovaties en vernieuwing) moeten we nu inzetten om daar goed op te zijn voorbereid?

DOEL EN OPZET

De sprint:
> Geeft antwoord op de vraag; hoe ontwikkel mijzelf en mijn OK naar 2025 (volg ik of ben ik leidend)?
> Verrijkt de bestaande koers van de OKC.
> Helpt strategische interventies te plegen op basis van benchmarks.

RESULTAAT

Een koersdocument (een ontwikkelplan voor de OKC, een levend document met een strategisch karakter) en een kompas (trend en themakaarten met tools om naderhand aan de slag te gaan en te borgen).

GESCHIKT VOOR

Leidinggevenden op de OK (teamleiders en OK managers, coördinatoren) en ambassadeurs (staffunctionarissen en opleidingsdeskundigen).

KOSTEN

De kosten voor deelname aan de 2-daagse Sprint OKC 2025 bedragen € 799,- voor 1 deelnemer, en 2 ambassadeurs (die allebei 1 dag deelnemen).

PLANNING

Het sprinttraject vindt plaats tijdens het tweede kwartaal van 2018. Bedoeling is om de sprint in 5 regio’s te laten plaats vinden (Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam en Assen). De exacte data waarop de 2-daagse sprint plaatsvindt, volgen binnenkort, in afstemming op de NVLO themadag opleiden (op 6 april a.s.).

Werken en leren in de operatiekamer van de toekomst