HR Strategy Summit: Mensgericht besturen

Inschrijven

Op 14 maart a.s. organiseert HR2020 samen met congres- en seminarorganisator CKC een HR strategy summit, speciaal voor de Zorg. Dit summit staat volledig in het teken van mensgericht besturen en is gericht op bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagers HR.

Waar we bij andere HR2020 events vaak stilstaan bij de vraag ‘hoe ontwikkelen we een aanpak voor mensgericht organiseren in onze HR- en Zorgprocessen?’, hanteert dit summit een strategisch perspectief: mensgericht besturen. Tijdens het summit gaan we in op de nieuwe principes die innoverende bestuurders hanteren bij de inrichting van de besturing van hun zorgorganisatie.

Als de mens het fundament vormt van elke zorgorganisatie, hoe zorg je er als bestuurder dan voor dat jouw organisatie die mens benadert als kritische succesfactor? Wat betekent dit voor het leiderschap van jezelf, je collega’s en je medewerkers? Welke overtuigingen heb je ten aanzien van de inzet van ‘de mens’ en hoe neem je stelling en positie in wanneer je hierover het gesprek aangaat met collega´en stakeholders? Dit zijn zo maar een paar van de vragen die tijdens het programma aan bod komen. Met de inzet van een aantal inspirerende sprekers en mooie interactieve werkvormen voorzien we deelnemers van voldoende inzicht om voor zichzelf antwoorden op deze vragen te formuleren.

De komende weken zullen we je via de website van HR2020 en de speciale summitwebsite op de hoogte houden over het programma, thema’s en sprekers.

Dit summit vindt plaats in de Rotterdam Science Tower aan de Marconiweg 16. Het middag- en avondprogramma start om 13.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Vanzelfsprekend zullen we de innerlijke mens niet vergeten! Deelname aan het event kost € 595,-. Voor directe relaties van HR2020 is een kortingscode beschikbaar. Die kun je persoonlijk aanvragen per email.

We ontmoeten je graag op 14 maart a.s.!

Bert Roelofs

Summit partner

CKC Seminars
CKC SeminarsKennis met beleving
HR2020 organiseert het HR Strategy Summit samen met CKC Seminars. Zij zijn ruim 20 jaar organisator van congressen, cursussen, masterclasses en seminars met expositie.

Gestolen Rubens en Renoir teruggevonden in Turijn https://t.co/r1vMphOCtM

Zeker dertien doden bij busongeluk op snelweg Mexico: https://t.co/NV4O9wurJr

The latest ZorgNL nieuws! https://t.co/YVr89XAqyo Thanks to @Zorgcommunity @JanevanLaar @Consumentenbond #igtv #sbir

NIP: 1001 Kritieke Dagen richting VWS: kijk voor een Kansrijke Start niet alleen naar hechting https://t.co/SaLWy2YpEf

Medisch nieuws is out! https://t.co/DpRhdsPJ4s Stories via @BaanVerpleging @InTilburg013 @DA_vacatures #vacature #iv

Load More...

Meest recente berichten

Thema’s

2018-01-31T12:23:37+00:00