Werkvormen 2018-05-07T21:18:48+00:00

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

INSPIRATIEMIDDAG
MENSGERICHT ORGANISEREN

Tijdens de inspiratiemiddag nodigen wij je uit om aan de hand van actuele thema’s de mensgerichtheid van jouw organisatie te onderzoeken. Met de inzichten en nieuwe contacten die je tijdens deze middag opdoet, helpen we je op weg om je eigen ‘mensgerichte’ aanpak te ontwikkelen.

Inspiratiemiddag (pdf)

HR2020 EXPEDITIE

Een expeditie daagt je uit om, zowel binnen als buiten de vertrouwde paden, op zoek te gaan naar een vernieuwende aanpak van een vraagstuk of thema. Een  anpak die een stevig beroep doet op je creativiteit, op samenwerken én op je doorzettingsvermogen!

Expeditie (pdf)

SAMEN VITAAL

De expeditie Samen Vitaal is een professionele en persoonlijke ontdekkingstocht. Tijdens de expeditie maak je kennis met mensen die de rol van gids vervullen waar het gaat over het ontwikkelen en onderhouden van je eigen vitaliteit en die van je collega’s.

.

Samen Vitaal (pdf)

INSPIRATIEPLEIN
TOTALE INTEGRALE
PERSONEELSPLANNING

Tijdens het inspiratieplein Totale Integrale Personeelsplanning nodigen wij je uit om te onderzoeken wat het belang is van strategische personeelsplanning voor  jouw organisatie in combinatie met de toegevoegde waarde van mensgericht organiseren.

Totale Integrale Personeelsplanning (pdf)

SPRINT INSPRAAK & ZEGGENSCHAP

Tijdens de sprintexpeditie ‘Inspraak en Zeggenschap’ ontdek je wat er zoal bij komt kijken om vanuit een mensgericht perspectief Inspraak en Zeggenschap in te bedden in het dagelijks reilen en zeilen van je organisatie.

Inspraak & Zeggenschap (pdf)

SPRINT STRATEGISCH LEREN

Het zorg- en welzijnswerkveld is volop in beweging. Hoe zorg je er in dit krachtenveld voor, dat medewerkers zich continu kunnen ontwikkelen en blijven leren? Ontdek het tijdens een 2-daags sprinttraject!

Binnenkort meer