Wuunder. De nieuwe Logistieke Disruptor.

Pakketje versturen

Wuunder lanceert de eerste app in Nederland waarmee je al je documenten, pakketten en pallets snel verstuurt, ontvangt én volgt.

De wereld van de logistiek verandert. En snel. Hoog tijd om in te spelen op nieuwe behoeften, zo ook op de manier waarop we graag onze documenten, pakketten en pallets versturen en ontvangen.

Wuunder is de nieuwe standaard voor het versturen en ontvangen van al je documenten, pakketten en pallets. Met een app (iOS & Android) boek je supersnel een zending, krijg je altijd de beste prijs van de bekende vervoerders, kunnen verzender en ontvanger de zending volgen en met elkaar in contact blijven via een chat-functie. Makkelijk, persoonlijk en efficiënt.

Wuunder is uniek omdat het de eerste app is waarmee je in Nederland al je zendingen direct kunt boeken en volgen bij verschillende vervoerders.

Het maakt niet meer uit waar je bent, het contact gaat van persoon naar persoon. Verder heeft de app een actieve track & trace. Waar je normaal vaak lange codes moet intypen en zelf moet kijken of de status is gewijzigd, zie je met deze app continue de laatste plaats waar de zending is gescand.

Het is niet meer van deze tijd om meer dan 10 minuten te besteden aan het verzenden van een pakket of gebruik te maken van postkamers en frankeermachines. We leven in de tijd van WhatsApp en andere social software waar je met een paar klikken in contact staat met de ander.

Bart Takkenkamp, initiatiefnemer en mede-eigenaar van Wuunder

Dit gebruiksgemak moet er ook bij het versturen van pakketten en documenten zijn. Dat is gelukt. We gebruiken een chat interface zodat je supersnel een zending kunt boeken, waardoor het bijna voelt alsof je een WhatsApp bericht verstuurt. We vergelijken de prijzen meteen en geven de meest geschikte vervoerder. De kennis om zelf de beste vervoerder te vinden, heb je dus niet meer nodig. En de ontvanger kan zendingen van verschillende vervoerders direct en continu volgen. Bovendien gaat het verzenden en ontvangen van persoon naar persoon, niet van adres naar adres. Oftewel van U naar U, wat de 2 U’s in Wuunder verklaart. Want ondanks dat alles efficiënter moet, blijft persoonlijk contact onmisbaar

In de tijd dat je dit bericht hebt gelezen, kan je ook makkelijk een persoonlijk pakketje versturen met Wuunder.

Meer weten? Kijk op WeAreWuunder.com. Downloaden van de app en je aansluiten bij Wuunder kan in minder dan 10 seconden via de App Store of Google Play.

De volgende innovatie is alweer onderweg.

Wuunder blijft zich ontwikkelen. Op dit moment is Wuunder binnen de ring van Amsterdam en in diverse andere steden alweer de volgende vernieuwing aan het testen. Hier halen we binnen 60 minuten documenten en pakketten op en voorzien deze van een verzendlabel. Een mobiel en een pen is het enige wat je nodig hebt om een zending te versturen. Wuunder zorgt voor de rest. Ook leveren we zendingen af op het moment dat jij dat wilt. Je laat gewoon al je zendingen naar Wuunder sturen in plaats van naar je eigen adres. Zodra je de zendingen wilt ontvangen, worden deze binnen 60 minuten gebracht.

Wuunder gaat hiermee het aantal vervoersbewegingen enorm terugbrengen en voorkomen dat er meerdere vervoerders zendingen naar jou komen brengen of ophalen. Wel zo efficiënt.